Freelancer Community Network
Reminder: Internet Explorer 6 or below are NOT supported.
HomeHome
ForumForum
WikiWiki
DownloadsDownloads
ForgeForge
Multiplayer Connection Tutorial
Collapse/Expand Random Image
Collapse/Expand Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Collapse/Expand Chat
Collapse/Expand Who's Online
39 user(s) are online (24 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 39

more...
Collapse/Expand Donations
Monthly costs: -30€
Income (ads): +5€
Donations (last month): +0€

Current balance: -165€
(last updated 12/2018)

Please make a donation if you want to help keeping The-Starport online:

Bitcoin address:
Thanks!
Collapse/Expand Links
Collapse/Expand Advertisement
There are currently 51 users playing Freelancer on 30 servers.
December. 14, 2018

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users



 Bottom   Previous Topic   Next Topic  Register To Post



FLCN V 2.0 Installation help
Home away from home
Joined:
2008/2/9 19:57
From United Kingdom
Group:
Registered Users
FLServer Admins
Senior Members
Posts: 1118
Offline
If you are having problems adding the FLCN to your site/forums. Please post here and we, as a community, we try to help you.

Thanks,

R.

Posted on: 2008/12/30 20:37
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Just can't stay away
Joined:
2008/5/25 23:28
Group:
Registered Users
Posts: 203
Offline
Hiya Roo

Some folks have PHP websites that require different syntax use to install within PHP code, not all are fluent in PHP, so a PHP ready template to use for the FLCN bar would be awesome

Posted on: 2009/1/8 0:30
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Starport Admin
Joined:
2009/2/21 21:42
Group:
Webmasters
Registered Users
Posts: 3509
Offline
You realize that doing this means making hundreds of different versions?

Here's the general trick: read the instructions. Just look for a <body> tag anywhere in your files and dump the whole code there then test. ;D

Posted on: 2009/1/8 0:46
"Cynicism is not realistic and tough. It's unrealistic and kind of cowardly because it means you don't have to try."
-Peggy Noonan
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Just can't stay away
Joined:
2008/5/25 23:28
Group:
Registered Users
Posts: 203
Offline
What I'm talking about is how you get PHP using " or ' for its echo commands

Certain PHP CMSs use these and kind of cut off HTML in its prime, especially when there is javascript involved which uses '

There is / to comment out the next character however, but its a pain in the bum converting the syntax to make it work with CMS templates

Hence why I posted

Posted on: 2009/1/8 1:22
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 902
Offline
can i put my 2 cents in lol . this site is a great fre forum host  http://www.forumotion.com/ its very easy to customize and allows html and other things along that nature. for a noob like me to set everything up like i did in a couple of hours its amazing. on the site they said this platform phpBB2  is very flexable thats what i got. very simple and easy to work with. with free fourms . net i had members who could not see the boards. forumotion is very easy to administrate and to set up.

Posted on: 2009/1/8 1:26
Open in new window
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Starport Admin
Joined:
2009/2/21 21:42
Group:
Webmasters
Registered Users
Posts: 3509
Offline
Then don't use echo? You can simply close the tags...

Code:
echo "<body">; //That's the line you're looking for in the default code
?>
<!-- FLCN headbar goes here -->
<?php
//Rest of code continues


Otherwise, you can use...

Code:
echo "<body">; //That's the line you're looking for in the default code
echo <<<ENDTAG;
<!-- FLCN headbar goes here -->
ENDTAG;
//Rest of code continues


@rsabatino: Sure, but I think many people prefer to be in full control of their website. You could never replicate Starport on any site of that type and I'm sure some people want more... "exotic" features for their sites, at which point Forumotion or whatever else become too limiting. Plus, they usually overcharge you for domains and won't give out your database unless you shell out the big moolah.

Posted on: 2009/1/8 3:25
"Cynicism is not realistic and tough. It's unrealistic and kind of cowardly because it means you don't have to try."
-Peggy Noonan
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Just can't stay away
Joined:
2008/5/25 23:28
Group:
Registered Users
Posts: 203
Offline
I'd completely forgot about closing off the PHP code and restarting it again, I've been out of web design for way too long lol

Posted on: 2009/1/8 9:28
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 902
Offline
dear gentlemen i have a problem my portal is looking quite naddie recently . the support team at forumotion just say change your version . if i do that i wont have the community bar on my portal but it will be on my forums any suggestions i am using php 2 i might change to php 3 or in visions .

Posted on: 2009/3/26 22:13
Open in new window
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Just can't stay away
Joined:
2008/2/28 12:30
From Trade Lane Watching
Group:
Registered Users
FLServer Admins
$$$ Supporters $$$
Senior Members
Posts: 450
Offline
The only way I was able to add the bar to my forum was only after you created the domain for it. This is what I have now.

Universal Wars

I had a hard time figuring out how to make it work. So, I ended up just taking it apart and then taking the [img] and putting the [url] together and voila`, making it a standard link.

HK

Posted on: 2010/7/24 3:23
Open in new window
Freelancer, 16 years old and still playing the game.

Is Juni here?
Top
Re: FLCN V 2.0 Installation help
Just popping in
Joined:
2009/2/1 19:18
Group:
Registered Users
Posts: 1
Offline
Hi I'm Jack, I'm building a demo website for Black Legion http://www.blacklegion.webb-jack.com/news.php and i was trying to add your bar to the website . The site is e107 cms and i was adding it in the news.php It showed up, worked great till i logged out or in it would only display a the bar and white background nothing else. This is the code of the news.php

http://www.jack.webb-jack.com/news.txt

i tried to post your code right above the require_once("class2.php";
and got the error as noted above.


I am unsure of where toput the code for the community bar. Iwould appreciate any help with this.



Jack

Posted on: 2010/7/28 2:41
Top