Freelancer Community Network
Reminder: Internet Explorer 6 or below are NOT supported.
HomeHome
ForumForum
WikiWiki
DownloadsDownloads
ForgeForge
Multiplayer Connection Tutorial
Collapse/Expand Random Image
Collapse/Expand Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Collapse/Expand Chat
Collapse/Expand Who's Online
60 user(s) are online (33 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 60

more...
Collapse/Expand Donations
Monthly costs: -30€
Income (ads): +5€
Donations (last month): +10€

Current balance: -300€
(last updated 11/2017)

Please make a donation if you want to help keeping The-Starport online:

Bitcoin address:
Thanks!
Collapse/Expand Links
Collapse/Expand Advertisement
There are currently 83 users playing Freelancer on 30 servers.
December. 17, 2017

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users



 Bottom   Previous Topic   Next Topic  Register To Post



IDS? Problems
Just popping in
Joined:
2016/9/14 20:30
Group:
Registered Users
Posts: 1
Offline
I had Freelancer since 2009, and only recently (in the past 4 years) has it shown, in the Rebalance mod, that the IDS for new items not originally in the game are showing up as "IDS?" instead, with no description. I don't know what I'm selling or buying, nor what weapons or radars, or even shield upgrades I'm picking up after destroying a space station or a band of rogue pirates. Anyone know why this might be, and is there a fix for it? I normally only load up the Mod, but not the Character editor. Gonna try installing the Unofficial 1.4 patch, and reloading the mod. Picture included in attachment.

Attach file:



jpg  IDS.jpg (267.36 KB)
46212_57d9a9f0dbc3d.jpg 1024X768 px

Posted on: 2016/9/14 20:50
Top
Re: IDS? Problems
Quite a regular
Joined:
2012/8/10 14:03
Group:
Registered Users
Posts: 150
Offline
looks like a dll file is missing

Posted on: 2016/9/15 10:38
Top