Freelancer Community Network
Reminder: Internet Explorer 6 or below are NOT supported.
HomeHome
ForumForum
WikiWiki
DownloadsDownloads
ForgeForge
Multiplayer Connection Tutorial
Collapse/Expand Random Image
Collapse/Expand Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Collapse/Expand Chat
Collapse/Expand Who's Online
60 user(s) are online (27 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 60

more...
Collapse/Expand Donations
Monthly costs: -30€
Income (ads): +5€
Donations (last month): +10€

Current balance: -300€
(last updated 11/2017)

Please make a donation if you want to help keeping The-Starport online:

Bitcoin address:
Thanks!
Collapse/Expand Links
Collapse/Expand Advertisement
There are currently 58 users playing Freelancer on 33 servers.
November. 23, 2017
The Starport Forum Index > All Posts (rsabatino)

Bottom Bottom   Previous Topic   Next Topic

(1) 2 3 4 ... 57 »


Re: Current Patch Order Etc
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
here is a good patch also works well with jflip dll. some dlls files you will have to leave out i was having conflicts with them http://www.moddb.com/mods/the-underve ... rsion-mod-starter-pack-31 RIP Down under put this together

Posted on: 7/25 17:49
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: Re: Freelancer and Windows 10
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
with every new windows update it is getting harder and harder to play the game thanks to this community and discovery for keeping this game alive

Posted on: 7/2 11:17
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: Installing an ENB in Freelancer
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
its all thanks to freelancer and my divorce. after my divorce I got into building gaming computers I built 3 of them so far. the latest is really nice but enb still bytes.

Posted on: 4/9 2:39
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: Installing an ENB in Freelancer
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
I tried them many times and don't like them at all. I don't know if it a fault with NVidia drivers or not but they mess up the game for me. right now my set up I have two gtx 1080 in sli and still ENB no good for me.

Posted on: 4/4 6:00
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: Freelancer The Mod. Storyline Mod. MP Capable
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
I would be willing to try it.

Posted on: 2016/10/25 6:47
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: i am playing around with hostile universe and came up with a problem
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
ok I fixed it myself

Posted on: 2016/2/2 2:47
Open in new window
Top
Topic | Forum


i am playing around with hostile universe and came up with a problem
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline

so I am playing around with hostile universe because I like the mod ships and all that.
i got the working with 1080p but the boxes on the side i want th
em further apart. you know what mean . i made a movie of th
e problem.

https://youtu.be/xyzVvkSSKoc

Posted on: 2016/2/2 0:40
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: Lag
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
who's server are you playing on? if its your own check to see if your ports are open on your firewall or router. where are you located ? and are you trying to use a server that is over seas. I have problems with European servers I live in nj. there could be a lot of things causing lag a server not being dedicated poor internet connection on both sides. server too full.

Posted on: 2015/11/9 7:44
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: Base Generator
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
hook an old sodder such as my self up with a new link

Posted on: 2015/10/3 15:18
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: The Great What Are You Listening to Thread ;D
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline

Posted on: 2015/7/24 0:59
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: is this something new i never seen this error before
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
I took a fresh look the script and this is what I found
encounter = encounter = area_assault, 5, 0.300000
that was the problem.

Posted on: 2014/12/27 17:14
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: is this something new i never seen this error before
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
I am going to try to hard code the event anyway it will tale a little longer but wish me luck.

Posted on: 2014/12/27 6:51
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: is this something new i never seen this error before
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline

Posted on: 2014/12/26 17:18
Open in new window
Top
Topic | Forum


is this something new i never seen this error before
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
well I was working on a script that would let the fugitives and lsf fight it out in liberty space and this is what I getOpen in new window

Posted on: 2014/12/26 17:16
Open in new window
Top
Topic | Forum


Re: help with problem
Home away from home
Joined:
2008/2/17 23:28
From new jersey usa
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 899
Offline
ok this was the problem I got it fixed. the sdk I am using which is actually a bunch of sdks and patches thrown together the vanilla starter pack from down under the problem was in the exe folder too many dlls so I copied from the original free lancer exe and deleted theirs and it works now all ids show up I am happy.

Posted on: 2014/10/27 0:27
Open in new window
Top
Topic | Forum



Top Top
(1) 2 3 4 ... 57 »



[Advanced Search]