Freelancer Community Network
Reminder: Internet Explorer 6 or below are NOT supported.
HomeHome
ForumForum
WikiWiki
DownloadsDownloads
ForgeForge
Multiplayer Connection Tutorial
Collapse/Expand Random Image
Collapse/Expand Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Collapse/Expand Chat
Collapse/Expand Who's Online
63 user(s) are online (27 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 63

more...
Collapse/Expand Donations
Monthly costs: -30€
Income (ads): +5€
Donations (last month): +70€

Current balance: 85€
(last updated 02/2020)

Please make a donation if you want to help keeping The-Starport online:

Bitcoin address:
Thanks!
Collapse/Expand Links
Collapse/Expand Advertisement
There are currently 75 users playing Freelancer on 41 servers.
February. 23, 2020

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users



 Bottom   Previous Topic   Next Topic  Register To Post



Campaign with gunship/cruiser/battleship mod? Please help
Just popping in
Joined:
2011/11/14 20:17
Group:
Registered Users
Posts: 8
Offline
Hello, is there any mod that allows to play the classic campaign(can be modified abit) with either gunship/cruiser/battleship, want something different in campaign and i think playing either of those ship classes would be really fun.

So is there any mod out there that allows to do that?

Posted on: 12/27 18:59
Top
Re: Campaign with gunship/cruiser/battleship mod? Please help
Just can't stay away
Joined:
2012/8/10 14:03
Group:
Registered Users
Posts: 195
Offline
No.

Why?

Because you can not squeeze a battleship into the Osiris docking bay (and multiple other tiny locations).

Posted on: 12/28 10:02
Top
Re: Campaign with gunship/cruiser/battleship mod? Please help
Just can't stay away
Joined:
2010/6/13 10:58
From France
Group:
Registered Users
$$$ Supporters $$$
Senior Members
Posts: 485
Offline
It reminds me of when I flew a Br Battleship in the second mission. I wanted to dock on the Li Dreadnought at the end of the mission, that was a total mess ! In the Equalizer mod I took a Br Destroyer and I wasn't able to dock on Pittsburgh due to dock size restriction...

It's not a good idea... But a scripted storyline mission that allow you to use moors instead of docking rings or bays can do the job but it's a hard task to do.

Posted on: 12/28 14:01
Top