Freelancer Community Network
Reminder: Internet Explorer 6 or below are NOT supported.
HomeHome
ForumForum
WikiWiki
DownloadsDownloads
ForgeForge
Multiplayer Connection Tutorial
Collapse/Expand Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Collapse/Expand Chat
Collapse/Expand Who's Online
47 user(s) are online (14 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 47

more...
Collapse/Expand Donations
Monthly costs: -30€
Income (ads): +5€
Donations (last month): +5€

Current balance: -60€
(last updated 10/2020)

Please make a donation if you want to help keeping The-Starport online:

Thanks!
Collapse/Expand Links
Collapse/Expand Advertisement
There are currently 31 users playing Freelancer on 43 servers.
October. 25, 2020

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users



 Bottom   Previous Topic   Next Topic  Register To Post



Seems The Order will not offer randmon mission too
Home away from home
Joined:
2009/7/30 4:40
From P.R.C
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 849
Offline
I already added it to empathy.ini, and mission pop is up. Zoner and Outcast now offer mission to kill Nomad, but Order seems no interested to, even they in same base with Zoners.

Maybe there is another magic offset like the 0518C7 one?

Posted on: 2014/12/27 15:07
Sorry for my poor english...
Top
Re: Seems The Order will not offer randmon mission too
Quite a regular
Joined:
2014/5/12 18:49
Group:
Registered Users
Posts: 104
Offline
check mBases.ini that order give out mission / are the right level
and that order are added in VignetteParams.ini
hope this helps


Posted on: 2014/12/28 0:52
Top
Re: Seems The Order will not offer randmon mission too
Home away from home
Joined:
2009/8/16 2:58
From Qld, Aus.
Group:
Registered Users
FLServer Admins
Trusted Speciality Developers
Senior Members
Posts: 1958
Offline
I don't think there's any offset, and I was going to suggest vignetteparams.ini, too, but a search shows fc_or_grp offers the same as fc_ou_grp, so if Outcasts are offering, I don't see why The Order wouldn't.

Posted on: 2014/12/28 1:12
Top
Re: Seems The Order will not offer randmon mission too
Home away from home
Joined:
2009/7/30 4:40
From P.R.C
Group:
Registered Users
Senior Members
Posts: 849
Offline
@corpse @adoxa

Yeah. You guyes got the point. I completely forgot the VignetteParams.ini.

This problem is fixed when I added The Order.

Thank you, guys!

Posted on: 2014/12/28 5:18
Sorry for my poor english...
Top