Freelancer Community Network
Reminder: Internet Explorer 6 or below are NOT supported.
HomeHome
ForumForum
WikiWiki
DownloadsDownloads
ForgeForge
Multiplayer Connection Tutorial
Collapse/Expand Random Image
Collapse/Expand Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Collapse/Expand Chat
Collapse/Expand Who's Online
39 user(s) are online (17 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 39

more...
Collapse/Expand Donations
Monthly costs: -30€
Income (ads): +4€
Donations (last month): +71€

Current balance: -25€
(last updated 09/2019)

Please make a donation if you want to help keeping The-Starport online:

Bitcoin address:
Thanks!
Collapse/Expand Links
Collapse/Expand Advertisement
There are currently 20 users playing Freelancer on 36 servers.
September. 19, 2019
The Starport Forum Index > All Posts (Minerobba)

Bottom Bottom   Previous Topic   Next Topic

(1) 2 »


Re: Unable to use Playercntl

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Thanks! It worked!

Posted on: 8/5 17:57
Top
Topic | Forum


Re: Unable to use Playercntl

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Quote:

HeIIoween wrote:
Which mod?
I think archetype name somewhere is misspelled

EDIT:
Dig suprise_bw_fighter at the SHIPS\loadouts.ini

Should be:

Code:
[Loadout]
nickname = SECRET_bd_bw_fighter_ku03
archetype = bw_fighter
equip = fc_bd_gun01_mark02, HpWeapon01
equip = fc_bd_gun01_mark02, HpWeapon02
equip = fc_bd_turret01_mark01, HpTurret01


and

Code:
[Loadout]
nickname = SECRET_ou_bw_fighter_br04b
archetype = bw_fighter
equip = fc_ou_gun02_mark02, HpWeapon01
equip = fc_ou_gun02_mark02, HpWeapon02
equip = fc_ou_turret01_mark01, HpTurret01
cargo = commodity_cardamine, 20


But better just to compare with clean vanilla install


Jesus, no warning anymore, how did you manage to find out where the misspell actually is?
But Playercntl still can't be used. It will show something like

ERROR

header [zone] value size missing parameter 1(or 2)

Confirm

in vanilla Freelancer.

Posted on: 8/4 18:17
Top
Topic | Forum


Re: Unable to use Playercntl

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Quote:

HeIIoween wrote:
Decrypt all ini files
Delete config and try again

It didn't work, the warning is still exist.

Posted on: 8/3 3:40
Top
Topic | Forum


Unable to use Playercntl

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Flserver crashes when trying to load Playercntl (3.0.0hook). In the FLServer Console things below will show.
E:\FL\Scratch\Source\Common\Archetype.cpp(60) : *** ERROR: ArchDB::Get(3156448074) failed

E:\FL\Scratch\Source\Common\CEqObj.cpp(295) : *** WARNING: Object(0xaaaec089) missing equipment archetype(BC23934A)
In Freelancer v1.1, these warning won't come out unless FLhook is used. So I think if I can fix these problem, plugins can be loaded successfully.
In other words, what should I do if I want to use Playercntl on a v1.1 server?

Posted on: 8/2 11:14
Top
Topic | Forum


Re: I need your help!

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Apparently not .Just searching "ale" can't get this wiki out.
Anyway, thanks for your help! I will try that.

Posted on: 6/12 13:36
Top
Topic | Forum


I need your help!

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Please! Does any one know how to edit an ale file? Things such as changing RGB or nickname is totally clueless. What should I do after translating an ale file into a xml file? Gosh please anyone help me.

Posted on: 6/11 2:27
Top
Topic | Forum


Re: Stations won't tell me who they are when launching

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
*** WARNING: invalid MSG id (2860078089) for voice profile (0xb4902287)
E:\FL\Scratch\Source\Client\space\StarSys.cpp(716) : *** WARNING: Voice message 2831513921 is invalid for voice 3073825485

It said something like this. Apparently there must be some mistakes. But I didn't even touch these voice files. Do you know how to fix this?

Best wishes,

Minerobba

Posted on: 4/24 16:08
Top
Topic | Forum


Equipment volume

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Does anyone know how to keep the equipment's volume after it is loaded, instead of not occupying any at all?
Thanks in advance.

Best wishes,

Minerobba

Posted on: 4/24 15:25
Top
Topic | Forum


Re: Wire making

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Yes, I did. But I might have some kind of temporary Blindness
But are you sure it's not a virus?

Posted on: 4/23 5:51
Top
Topic | Forum


Re: Wire making

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
The software uploaded by Anonymous?
There is no subdirectory in it, neither the archived_ prefix. Only a make_wire.exe, which might be a Trojan virus(anti-virus software said so), a .cpp file and a Readme.txt. The exe is completely unusable(just pop up and vanish after double-click).
If it is the tool I need, could you send me a copy via e-mail?

Best wishes,

Minerobba

Posted on: 4/22 14:36
Top
Topic | Forum


Re: Stations won't tell me who they are when launching

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Not because of JFLP..? Well...
So what else do you think can make this happened? Besides mbase.ini, which .ini contains gcs_refer_** ? Would this bug happen if there are something wrong with these ini files?

Best wishes,

Minerobba

Posted on: 4/22 5:45
Top
Topic | Forum


Re: Having bugs after quadruple LODranges

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Yeah...limiting draw distance absolutely can fix covering. But in real world stations can't just vanish if they are too far away from us, can they?
Anyway, thanks for your reply.

Best wishes,

Minerobba

Posted on: 4/22 5:29
Top
Topic | Forum


Stations won't tell me who they are when launching

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Actually I don't know where should I put this kind of question in...
And sorry about having too many questions
It seems that after installing JFLP patch, stations won't say who they are, such as 'This is Willard Research Station’ or 'This is Battleship Missouri', when launching even if in mbase.ini every gcs_refer_** is exist.
I don't want to uninstall J patch. So is there any alternative way to solve this? I'd appreciate it if you can help me.

Best wishes,

Minerobba

Posted on: 4/21 18:13
Top
Topic | Forum


Having bugs after quadruple LODranges

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Even having XML Project by Adoxa, ALE is still uneditable (changed every fx name and CRC code, nothing new can show in the game ). So I think I should forget it for the moment......
Thanks to the Limit Breaking 101, I managed to quadruple the LODranges (notice that some other resource about multiply LODranges doesn't exist). But when the distance to a planet is more than 60K, it's texture will start to glitch. Also stations or planets behind the nebula won't be covered.
Does anyone know how to fix this? I'd appreciate if you can help me.

Best wishes,

Minerobba

Posted on: 4/21 17:54
Top
Topic | Forum


Wire making

Joined:
1/22 4:34
Group:
Registered Users
Posts: 30
Offline
Wire, which is showed when you try to see the ship's detail I guess?
Most of the new models won't show them in game. So does anybody know what should I do if I want to make them showed?
There is a Make_Wire downloadable in Starport. But it was broken or infected by virus. I wonder if it will do the trick? Does anyone have a good copy?
I would appreciate it if anyone can help me.

Best wishes,

Minerobba

Posted on: 4/21 17:26
Top
Topic | Forum



Top Top
(1) 2 »



[Advanced Search]