Freelancer Community Network
Reminder: Internet Explorer 6 or below are NOT supported.
HomeHome
ForumForum
WikiWiki
DownloadsDownloads
ForgeForge
Multiplayer Connection Tutorial
Collapse/Expand Random Image
Collapse/Expand Login
Username:

Password:

Remember me



Lost Password?

Register now!
Collapse/Expand Chat
Collapse/Expand Who's Online
63 user(s) are online (30 user(s) are browsing Forum)

Members: 2
Guests: 61

Treewyrm, SobaniExile, more...
Collapse/Expand Donations
Monthly costs: -30€
Income (ads): +5€
Donations (last month): +10€

Current balance: -300€
(last updated 11/2017)

Please make a donation if you want to help keeping The-Starport online:

Bitcoin address:
Thanks!
Collapse/Expand Links
Collapse/Expand Advertisement
There are currently 98 users playing Freelancer on 34 servers.
November. 22, 2017

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users



 Bottom   Previous Topic   Next Topic  Register To Post



PHP in freelancer
Not too shy to talk
Joined:
2012/8/29 12:51
Group:
Registered Users
Posts: 69
Offline
Anybody have experience running php in conjunction w/ freelancer?

Posted on: 2015/9/13 15:19
Top
Re: PHP in freelancer
Starport Admin
Joined:
2009/2/21 21:42
Group:
Webmasters
Registered Users
Posts: 3457
Offline
I wouldn't recommend it?

PHP is for web pages. Freelancer should not be serving web pages, or getting anywhere near them.

Posted on: 2015/9/13 16:18
"Cynicism is not realistic and tough. It's unrealistic and kind of cowardly because it means you don't have to try."
-Peggy Noonan
Top
Re: PHP in freelancer
Not too shy to talk
Joined:
2012/8/29 12:51
Group:
Registered Users
Posts: 69
Offline
How about running them on a separate apache?

Posted on: 2015/9/13 16:24
Top
Re: PHP in freelancer

Joined:
2009/7/21 20:08
Group:
Registered Users
FLServer Admins
Trusted Speciality Developers
Posts: 33
Offline
We're going to need some specifics on what you want to do.

Posted on: 2015/9/13 16:49
Alley, DiscoveryGC Developer
Top
Re: PHP in freelancer
Not too shy to talk
Joined:
2012/8/29 12:51
Group:
Registered Users
Posts: 69
Offline
http://bazaar.launchpad.net/~registry/flses/trunk/files

Do I need apache to run this so others can connect to it? I have the files but not sure how to set it up to use it.

Posted on: 2015/9/13 20:49
Top
Re: PHP in freelancer

Joined:
2009/7/21 20:08
Group:
Registered Users
FLServer Admins
Trusted Speciality Developers
Posts: 33
Offline
Well you will need a web server of some sorts, be it apache or nginx.

I'm looking at the code and I see some incomplete parts here and there so don't be surprised if some stuff doesn't work.

Posted on: 2015/9/14 13:09
Alley, DiscoveryGC Developer
Top
Re: PHP in freelancer
Not too shy to talk
Joined:
2012/8/29 12:51
Group:
Registered Users
Posts: 69
Offline
I see I'm getting errors. I know NOTHING about PHP and this is turning into a crash course for me. Any ideas on how to rename the goto function or where can I find that info? Any online courses you'd recommend?

I have xampp installed right now working on this.

Thanks.

Posted on: 2015/9/14 14:14
Top
Re: PHP in freelancer
Starport Admin
Joined:
2009/2/21 21:42
Group:
Webmasters
Registered Users
Posts: 3457
Offline
I don't know that attempting to make this work is the best way (or even a sensible way) of learning PHP, especially if you've never done programming before. Go back to basic courses, forget this project for now, do small, simple stuff, and then when you understand more about it, you can try coming back to this.

Alternatively, find a programmer

Posted on: 2015/9/14 15:09
"Cynicism is not realistic and tough. It's unrealistic and kind of cowardly because it means you don't have to try."
-Peggy Noonan
Top
Re: PHP in freelancer
Not too shy to talk
Joined:
2012/8/29 12:51
Group:
Registered Users
Posts: 69
Offline
I've set that aside. I need to figure out how to rename goto using refactor.

In the meantime I've started a free online php course and I am now up to the following:

<?php
$name = "Patrick";
$age = 45;
echo "Hello $name. You are $age years old.\n";

$x = 195793;
$y = 256836;
$sum = $x + $y;

echo "The sum of $x and $y is $sum."
?>


SEE??? I really am trying to learn and not just get it easy.

Posted on: 2015/9/14 16:07
Top
Re: PHP in freelancer
Home away from home
Joined:
2008/7/8 21:15
From Germany
Group:
Registered Users
FLServer Admins
Trusted Speciality Developers
Senior Members
Posts: 504
Offline
Great, only about four years and eleven months left until you really now how to program!!!!!

Posted on: 2015/9/14 18:26
Top
Re: PHP in freelancer
Not too shy to talk
Joined:
2012/8/29 12:51
Group:
Registered Users
Posts: 69
Offline
Ouch!!! Better not stop in the middle, then.

Posted on: 2015/9/14 19:55
Top